Arbetsledare till lager med erfarenhet av Astro sökes

Arbetsledare till lager med erfarenhet av Astro sökes

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Vi söker för vår kunds räkning en arbetsledare till deras lager som är belägen i Lilla Edet. Kunden befinner sig en stark expansiv fas där dem fortsätter sin framgångsrika resa. Som arbetsledare har du övergripande ansvaret för hela lagret där du ska utveckla den vidare och sätta din prägel på verksamheten.

Du kommer ha personalansvar som jobbar på in/utleverans. Du kommer även ha kontakt med alla leverantörer till olika områden, administrativa arbetsuppgifter, arbetsmiljöansvar och ha and om det operativa och planera framåt tillsammans med din personal samt effektivisera lagret löpande med nya rutiner. Du kommer till ett företag med stor entrepenörsanda där mycket är på gång hela tiden. Arbetstiderna är belagda på dagtid.

Utbildning
Gymnasial utbildning.

Erfarenhet
  • Flera års erfarenhet från lager och logistik
  • Har god kännedom inom WMS, tidigare erfarenhet av Astro är ett krav
  • Haft personalansvar sen tidigare befattningar
  • God analytisk förmåga
Personliga kvalifikationer
Som person gillar du jobba i ett högt tempo med många bollar i luften, är pedagogisk och trivs i en arbetsledande roll. Du är utråtriktad med hög social kompetens som har ett öga för detaljer och gillar att sätta höga mål i ditt vardagliga arbete. Du gillar att arbeta i en fartfylld arbetsmiljö där du har flera bollar i luften och vill hela tiden utvecklas och ta det till nästa nivå.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Palm & Partners konsultchef Soran Barzanji via mail - soran.barzanji@palmpartners.se eller telefon - 0736786105.

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 18 maj 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.