Personlig Service Tekniker

Personlig Service Tekniker

Som Personlig Serice Tekniker hos oss är du en del av två härliga världar - framtiden och gemenskapen. Volvo Cars är inne i kanske den mest spännande tiden någonsin, med alltmer digitala och elektrifierade bilar. I vår moderna verkstad sätter vi ett värde i samarbete och omväxlande arbetsuppgifter. Du har direktkontakt med dina kunder och tar hand om hela verkstadsbesöket. En servicetekniker har ett omväxlande och socialt arbete, dessutom är du alltid uppdaterad med senaste tekniken tack vare löpande utbildningar.

Detta blir du en del av
Som tekniker hos Volvohandeln jobbar du i en spännande miljö i en av våra moderna verkstäder. Vi samarbetar i team vilket gör jobbet roligare. Med en bransch i förändring får du löpande utbildningar och är alltid uppdaterad med senaste tekniken.

Din bakgrund
Du har Fordonsteknisk bakgrund eller liknande arbetslivserfarenhet samt B-körkort. Du bör vara noggrann och kvalitetsmedveten med känsla för service och kundvård.
Mer info
Kontaktperson Elin Jirvén
Telefon 0520-49 00 62
Område Lilla Edet
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stendahls Bil öppnade först portarna 1955 i Lilla Edet och har sedan dess vuxit till ca 75 medarbetare på tre orter.

Vi finns i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen och är en auktoriserad Volvo, Renault och Dacia återförsäljare / servicecenter. Vi levererar helhetslösningar till företag och privatpersoner. Vi säljer ca: 2000 bilar per år och har blivit framröstade till att Sveriges nöjdaste Volvo och Renaultkunder tre år i rad.