Bilförsäljare Stendahls Bil Lilla Edet

Bilförsäljare Stendahls Bil Lilla Edet

Om oss
Stendahls Bil är en familjeägd Volvo, Renault & Dacia återförsäljare som finns i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen. Vi är idag ca 70 anställda och omsätter ca 450 miljoner kronor.
Kundnöjdhet är oerhört viktigt för oss och vi har precis blivit utnämnda Årets återförsäljare 2018 av Renault.

Om rollen
Vi behöver förstärka vårt säljteam på vår anläggning i Lilla Edet. Du kommer att arbeta med försäljning av både begagnade och nya bilar. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att möta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil
Du som söker ska vara driven och se alla möjligheter att skapa relationer. Som säljare har du lätt för att skapa förtroende, är disciplinerad och social.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från bilbranschen men det är inget krav.
Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. Du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid, tillträde snarast.
Lön: Fast plus provision.
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Stendahls Bil öppnade först portarna 1955 i Lilla Edet och har sedan dess vuxit till ca 75 medarbetare på tre orter.

Vi finns i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen och är en auktoriserad Volvo, Renault och Dacia återförsäljare / servicecenter. Vi levererar helhetslösningar till företag och privatpersoner. Vi säljer ca: 2000 bilar per år och har blivit framröstade till att Sveriges nöjdaste Volvo och Renaultkunder tre år i rad.