Erfaren Skjutstativförare till vår kund i Lilla Edet

Erfaren Skjutstativförare till vår kund i Lilla Edet

Tjänstebeskrivning

Till en av våra kunder i Lilla Edet/Göta söker vi just nu lagerarbetare med erfarenhet av orderplock och truckkörning med skjutstativ.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara förutom truckkörning och lagerplock exempelvis, hantering av in och utgående gods, orderhantering, plocka och packa ordrar samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på ett lager.
Arbetstiderna är 2-skift alt ständig eftermiddag måndag-fredag med omgående start.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har längre erfarenhet av lagerarbetare, Har arbetat som skjutstativförare och vill jobba hos oss på Premier för uthyrning till vår kund i Lilla Edet.
  • Du som söker denna tjänst ska ha truck-kort A1-A4 +B1-B4 behörighet.
  • Du har erfarenhet från truckkörning med skjutstativ, orderplock och lager sedan tidigare.
  • Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
  • Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta.
  • Du är en pigg och social person som är flexibel och tycker om att arbeta.
Vi ser även att du har en bra inställning, viljan att lära och är tillgänglig för omgående start. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval av kandidater. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Krav

B-körkort
Bil
Truckkort A1-A4+B1-B4
Lagervana/erfarenhet
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.