Processoperatörer sökes!

Processoperatörer sökes!

Tjänstebeskrivning

Vi söker efter flera processoperatörer som ska arbeta hos en av våra kunder i Lilla Edet.
Tjänsterna är till deras papperstillverkning massaberedningen . Arbetstiderna är rullande 5-skift.Traverskörning kommer att förekomma.
Anställningen är hos oss på Premier som konsult där du då blir uthyrd till kunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har teknisk bakgrund och erfarenhet från industrin. Utbildning och erfarenhet inom processindustrin och pappersindustrin.
Du som söker är en glad och positiv person med vilja och motivation att lära. Vi ser också att du är utåtriktad, driven, noggrann och serviceminded.

Vi tittar även mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet av kandidater till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.

Krav

Körkort och tillgång till bil.
Traverskort+erfarenhet av körning
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.