Truckförare/lagerplock till kund i Lilla Edet

Truckförare/lagerplock till kund i Lilla Edet

Tjänstebeskrivning

Våra kunder växer och expanderar och är i stort behov av personal till sina verksamheter. Vi söker just nu fler medarbetare för uppdrag hos många av dem.
Runt om vårt ambulerande område ( i Trestadsregionen med omnejd ) söker vi nu efter truckförare och lagerarbetare med erfarenhet av orderplock.
Tillsammans med dina arbetskollegor kommer dina arbetsuppgifter vara förutom truckkörning och lagerplock exempelvis vara hantering av in och utgående gods, orderhantering samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på ett lager. Arbetstiderna är dagtid, 2-skift alt ständig eftermiddag måndag-fredag med omgående start.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är truckförare/ lagerarbetare och vill jobba hos oss på Premier för uthyrning till vår kund i Lilla Edet.
  • Du som söker denna tjänst ska ha truck-kort A1-A4 +B1-B4 behörighet.
  • Du har erfarenhet från truckkörning, orderplock, industriverksamhet och lager sedan tidigare.
  • Du är kvalitetsmedveten och noggrann.
  • Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta. Du är en pigg och social person som är flexibel och tycker om att arbeta.
  • Vi ser även att du har en bra inställning, viljan att lära och är tillgänglig för omgående start.
  • Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.
Är du den person vi söker? Vänta då inte med att söka denna tjänst.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
Välkommen!

www.premier.se

Krav

B-körkort
Bil
Truckkort A1-A4+B1-B4
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.