Är du en problemlösande underhållsmekaniker?

Är du en problemlösande underhållsmekaniker?

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu efter mekaniker/underhållsmekaniker.
Tjänsten som mekaniker innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll samt förbättringsarbeten.
Arbetstiderna är förlagd till dagtid 07-16:00 måndag-fredag.
Detta är ett uppdrag som sträcker sig över sommaren med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Du som söker har läst industriprogram eller har verkstadsteknisk bakgrund och gärna att du har arbetslivserfarenhet från industriunderhåll.
Vi ser gärna att du kan köra travers, att du har truck-kort samt heta arbeten. Erfarenhet av svets eller svarv är meriterande, även kännedom om pneumatik och hydraulik och mekanik.
Som person är du arbetsvillig, nyfiken, stresstålig och mycket flexibel då fabriken är i gång 24/7 och om det blir akut fel så är det snabba ryck som gäller för att komma igång med maskinerna igen. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta.
Vi ser även att du har en bra inställning till det du gör, viljan att lära och är tillgänglig för omgående start. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och personlighet.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 15 Maj 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Körkort B
Egen bil
Mer info
Kontaktperson Anders Kristiansen
Telefon 0707-858647
Område Lilla Edet
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.