100 lediga sommartjänster, Lilla Edets kommun

100 lediga sommartjänster, Lilla Edets kommun

Beskrivning
Lilla Edets kommun söker nu 100 nya medarbetare som vill arbeta och hjälpa oss under sommaren 2020. Vi är i behov av undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, stödassistenter och måltidsbiträden. Hos oss får du chans att arbeta inom en eller flera av våra verksamheter under sommarperioden, beroende på dina erfarenheter och önskemål.

Rekryteringen inför sommaren är i full gång så tveka inte, ansök redan idag till Sveriges viktigaste jobb!

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du arbeta med att stödja brukarna i vardagen där du tar till vara på deras intressen och skapar aktivering och social samvaro. Oavsett vilken roll du söker hos oss kommer du bland annat att:
 • Stödja brukarna efter gällande arbetsrutiner.
 • Utföra aktiviteter med brukarna för att bidra till en ökad livskvalité.
 • Dokumentera ditt arbete för att kvalitetssäkra vår verksamhet.
Att jobba inom Lilla Edets kommun är meningsfullt, roligt och spännande. Det är jobb med goda framtidsutsikter, schyssta arbetsvillkor och där du möter många människor. Din anställning börjar med introduktionsdagar och inledningsvis går du bredvid ordinarie personal.

Med Sveriges viktigaste jobb skapar vi välfärd där vi erbjuder dig som sommarpersonal:
 • månadsanställning, du får lön under din första arbetade månad.
 • möjligheten att arbeta upp till 10 veckor.
 • goda förutsättningar att fortsatt arbeta kvar efter att sommarperioden är över.
Kvalifikationer
För att trivas hos oss har du ett stort intresse av att arbeta med människor i alla åldrar. Du har ett gott bemötande och är lyhörd inför andra människors behov och vilja, där du bemöter dina medmänniskor med respekt och god service. Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något som vi värdesätter högt.

Vi söker dig som:
 • har fyllt 18 år.
 • vill samarbeta och hjälpa andra människor.
 • talar och skriver svenska, på minst en grundläggande nivå.
Det är starkt meriterande om du:
 • har en utbildning, eller håller på att utbilda dig inom ett vårdande yrke som till exempel sjuksköterska eller undersköterska.
 • har arbetat inom någon av våra verksamheter sedan tidigare.
Körkort krävs i vissa av våra verksamheter men är inget generellt krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Socialförvaltningen arbetar på uppdrag av individnämnden och omsorgsnämnden att bedriva verksamhet inom områdena Individ och familjeomsorgen, Arbetsmarknad, Äldreomsorg och Funktionshinder. Förvaltningen består av 550 engagerade kollegor som varje dag utbildar, stöttar, rehabiliterar och coachar kommunens invånare mot ett längre och friskare liv.

Sysselsättningsgrad 50-100%
Mer info
Kontaktperson Lena M Andersson
Telefon 0520-659778
Område Lilla Edet
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lillaedet.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Socialförvaltningen
Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar cirka 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.