SAP-utvecklare med inköpserfarenhet

SAP-utvecklare med inköpserfarenhet

Har du goda erfarenheter av SAP och brinner för att utveckla verksamheter till optimal omsättning? Till vår kund söker vi nu en driven person att arbeta med utveckling av företagets SAP-system inom inköp. Är det en beskrivning som passar in på dig? Sök tjänsten redan idag!


Arbetsuppgifter

I denna tjänst arbetar du med att automatisera inköpsprocesserna i SAP. Som SAP-utvecklare är du den som kommer att vara drivande i processen och arbeta med att lyfta förbättringar. Du kommer att ha inköpsteam och controllers till hjälp vid frågor som berör området inköp. I rollen kommer du även leda och driva igenom förbättringsarbete för att minimera de administrativa uppgifterna i företaget.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Automatisera inköpsprocesser
  • Driva och genomföra effektiviseringsarbete
  • Utveckla företagets SAP-system
Din bakgrund
För att passa in i tjänsten som SAP-utvecklare har du tidigare arbetat med SAP-utveckling och inköp för att ha en förståelse för processen. Har du tidigare arbetat med Supply Chain är det meriterande. Du arbetar obehindrat i både engelska och svenska då båda språken används i arbetet.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort driv, är positiv, social och en känsla för ansvarstagande. Du gillar utmaningar och att arbeta i en utvecklande arbetsmiljö. Du är kommunikativ och samarbetar med andra då kommer ha kontakt med med olika funktioner inom företaget. Slutligen har du ett tekniskt intresse och intresse för inköp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse.
Heltid

Kontaktperson
Viktor Peterssson
viktor.petersson@lernia.se

Referensnummer
94877

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Ansökan tas ej emot via mejl!

"As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would thus appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Lilla Edet
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.