Hoppa till innehåll
Ansök nu

UVA LIDKÖPING AB utvecklar, marknadsför, tillverkar och installerar slipmaskiner med kringutrustning inom området högprecisionsslipning och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen.
Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor i Bromma
samt helägda dotterbolag i Tyskland, USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 400 MSEK/år
 
Vill du driva förbättringsarbetet hos en av världens bästa slipmaskintillverkare?
Är du strukturerad, har lätt att kommunicera och kan förvandla problemställningar till förbättringsmöjligheter? Då är du rätt person för denna roll!


Beskrivning av tjänsten
I rollen som Förbättringstekniker är ditt uppdrag att driva vårt förbättringsarbete. Du jobbar strukturerat och engagerat tillsammans med personalen mot gemensamt uppsatta mål.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att:
- Driva operativt förbättringsarbete och förbättringsgrupper i produktionen
- Stötta vår produktionspersonal i sitt förbättringsarbete
- Utbilda i olika förbättringsverktyg
- Följa upp och analysera verksamheten utifrån satta förbättringsmål
- Vara en del av produktionsledningen och rapportera till produktionschefen

Övrig information: 
Placeringsort: Lidköping. 
Anställningsform: tillsvidareanställning och direktanställning på UVA LIDKÖPING AB. 
Tillträde: enligt överenskommelse. 
Arbetstid: dagtid. 
Lön: enligt överenskommelse.
 

Dina egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och kommunikativ. Som person har du förmåga att prioritera, agera och fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Du bör vara trygg i dig själv och i ditt beslutfattande, då du självständigt arbetar operativt med förbättringar. Det är även av största vikt att du ser samarbete som en självklarhet då du kommer att driva och stötta andra i ditt arbete och överlag vara coachande i ditt ledarskap.


Dina kvalifikationer och önskemål
För att vara lämpad i denna roll så bör du ha en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot produktion och/eller automatisering, alternativt längre erfarenhet som produktionstekniker.
Du bör ha arbetet som LEAN-koordinator eller som produktionstekniker inom förbättringsarbete i några år.
Önskvärt är kunskap och erfarenhet av ledningsarbete där du förstår processen för omsättning av strategiska mål till operativa aktiviteter, där du leder och följer upp dessa.
 

Urval 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum. 

Ansökan
Sker via denna annons. I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig kontaktperson på UVA LIDKÖPING AB Carina Larsson på +46 510 88 133 / carina.larsson@uvalidkoping.com.  Har du frågor angående rekryteringsprocessen och dess upplägg kontaktar du Evelyn Wiseby +46 72 377 51 78 / evelyn.wiseby@onepartnergroup.se

Om OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare