Reliningstekniker till Tubus System i Lidköping

Reliningstekniker till Tubus System i Lidköping

Är du en praktiker som vill ha ett rörligt och fritt arbete med eget ansvar?
Nu vill vi bli fler i vårt väl etablerade distrikt i Lidköping!

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och arbeta i vår produktionsverksamhet med att bygga nya rörledningar i de äldre befintliga rören. Vi arbetar där rören finns vilket som regel innebär att du reser till orten för projektet, och sedan arbetar i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Ditt arbete är varierat och lärorikt, du får arbeta med problemlösning tillsammans med en kollega och du möter nya människor dagligen.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du först förbereder den äldre rörledningen och utför ev lagningar. Med sprayteknik bygger du sedan upp den nya rörledningen. Du hanterar också kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Arbetsmetoden håller hög kvalitet och du bidrar till en hållbar fastighet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion och diplomerad yrkesutbildning i Tubus Systems reliningsmetod.

Eftersom våra projekt är på olika platser så behöver du kunna resa/sova borta frekvent i tjänsten; ofta på veckobasis (måndag-torsdag).

Att arbeta på Tubus System
Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare, och vi vill att du har samma inställning. Vi värdesätter medarbetare som vill växa inom företaget och vi ger det stöd som behövs på vägen.

Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det ger nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta är kvalitet vår främsta ledstjärna i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor. Du arbetar tätt ihop med en kollega och ni har servicebil till förfogande.

Om dig
  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service. Du har ett driv i att komma framåt och uppskattar att ta ansvar i arbetet.
  • Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete, ex montör eller fastighetsunderhåll av något slag.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
Välkommen att växa med oss!
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar löpande med rekryteringen.

(Sökord: vvs, bygg, montör, industri, bygg, lager, fastighetsskötare, teknik, ventilation, fastighetstekniker)

Om företaget
Tubus System är ett väl etablerat företag inom relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter. Företaget lägger stort fokus på kvalitet och utveckling av verksamheten som idag omsätter ca 130 mkr. Tubus System startade 1998 och har idag ca 100 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien. Läs mer om Tubus System här
Mer info
Kontaktperson Tubus System AB
Email Mejla Tubus System AB
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://tubussystem.varbi.com
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (10 dagar kvar)