Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb som produktionsarbetare till Stena Recycling

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en strukturerad och noggrann person som söker ett aktivt sommarjobb? Då kan denna tjänst till vår kund Stena Recycling vara något för dig!

Information om uppdraget:

För vår kund Stena Recyclings räkning söker vi nu en noggrann och nyfiken person som kommer jobba som produktionsarbetare/sorterare på deras anläggning i Lidköping i sommar. I denna roll kommer din huvuduppgift vara att klassificera, sortera och packa upp det material som kommer till anläggningen innan det ska återvinnas. Att köra motviktstruck kommer även det vara en del av arbetet och du behöver därför ha truckbehörighet B1.

Detta är ett sommarvikariat på deltid med start vecka 23. Arbetspassen är förlagt på vardagar kl. 07.00-16.00 och vi ser gärna att du är flexibel sett till hur mycket du kan jobba varje vecka då detta kan variera. Du bör dock kunna jobba minst 2-3 pass/vecka. För detta uppdrag anställs du som konsult hos oss på StudentConsulting men jobbar hos vår kund Stena Recycling.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du är noggrann och tar stort ansvar över dina uppgifter. Du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga, men arbetar även bra på egen hand. Du är nyfiken, på tårna och vill lära dig. Vidare trivs du med aktiva arbetsuppgifter och att jobba med kroppen.

Krav för tjänsten är följande:
- Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, vilket kan vara annat deltidsarbete eller studier. Studerar du just nu men har uppehåll under sommaren är detta ok.
- Du är minst 18 år och har en gymnasieexamen.
- Du behärskar svenska i tal och skrift.
- Du innehar truckkort, minst B1, och meriterande är om du även kört truck i tjänst tidigare.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktion, Sortering, Återvinning, Lidköping, Sommarjobb

Sökord: Produktion, Sortering, Återvinning, Lidköping, Sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com