Hoppa till innehåll

Operatörer till SNA Europe i Lidköping

Om tjänsten som Operatör på SNA Europe [Industries] AB

Välkommen till en vardag med varierande arbetsuppgifter inom vår produktion. Som operatör kommer du samarbeta med olika avdelningar som bland annat berör kvalitetsfrågor, undehållsarbete och framförallt förbättringsarbete. Vi är ett företag som arbetar aktivt med LEAN och som operatör hos oss kommer förbättringsarbetet vara en viktig del i ditt dagliga arbete. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag arbeta med att producera enligt uppsatta produktionsmål. Du säkerställer att tillverkningen av våra produkter sker enligt gällande underlag, mäter och följer upp, ansvarar för att mätverktyg inom processen är kalibrerade samt utför regelbundet operatörsunderhåll på produktionens maskiner m.m.

Vi söker dig som...
 • Har en 3-årig gymnasial utbildning – teknisk eller industriteknisk utbildning – eller kompetens som företaget bedömer som likvärdigt
 • Är initiativtagande, drivande och tar stort ägarskap för sina arbetsuppgifter
 • Har en hög arbetsmoral
 • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
 • Har lätt för att arbeta såväl enskilt som i grupp
 • Har förmåga att utföra rutinmässiga arbetsuppgiter enligt muntliga och skriftliga instruktioner
 • Trivs i en produktionsmiljö och har viljan att bidra till företagets positiva utveckling
 • Har ett praktiskt/tekniskt intresse
Vi fäster stor vikt vid din personlighet.

Meriterande
 • Ett par års erfarenhet av tillverkning-/processindustri
 • Erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar samt LEAN som metod
 • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift
 • Truckkort - typ A-B

Vad SNA Europe erbjuder dig

Som Operatör på SNA Europe erbjuds du en spännande, varierande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete och kvalitetstänk står i centrum. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget, såväl nationellt som internationellt. Det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Förmåner
 • Tillämpligt kollektivavtal – Teknikavtalet IF Metall
 • Kollektivavtalade försäkringar för arbetare
 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med meritförteckning och personligt brev till Elma.Hamzagic@snaeurope.com senast 2023-12-01. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Antal tjänster: 5
Sysselsättningsgrad: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Start: Omgående

Vi ser fram emot att höra från dig!
Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Kontaktinformation

Produktionsledare – Anders Ehrnbecker 070 – 090 78 00
HR Manager Nordic – Herman Henriksson 070 – 445 67 98
Facklig representant för IF Metall – Gunnar Andersson 070 – 396 13 48
Sna Europe (Industries) AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg b.la. skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design och prisbelönt ergonomi. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och är baserat i Kenosha (USA). Den svenska verksamheten sysselsätter ca 270 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Edsbyn och Lidköping. Enheten i Lidköping tillverkar bland annat bågfilsblad, tigerblad, handsåg och trädgårdssåg till interna samt externa kunder globalt. Fabriken har stort fokus på LEAN, där produktionen är central. Företaget är internationellt och det finns bra möjligheter till utveckling för rätt person, både i rollen och inom företaget.