Hoppa till innehåll

Under mer än 40 år har Roséns levererat virkeshanteringsutrustningar till Europeisk sågverksindustri. Roséns grundkoncept bygger på att lyssna, analysera och skapa tillsammans med våra kunder. Vi tillverkar flexibla byggnader och anläggningar, byggda på standardenheter och som enkelt anpassas efter de mest skiftande behov och önskemål som kunden har - allt på egen verkstad. 

Nu söker vi en teknisk projektledare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt - kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.rosens.se


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare på Roséns erbjuds du en tjänst med en hög teknisk nivå där du får möjlighet att utvecklas i en internationell miljö. I ett nära samarbete med VD styr och leder du projekt från ax till limpa, både internt och ute hos kund i både Sverige och Europa. Tjänsten innebär stora kontaktytor och samordning med kunder, underleverantörer och samarbetspartners. Vidare deltar du också i konstruktionsavdelningens arbete, dels genom eget konstruktionsarbete men också genom att utveckla och uppnå önskade funktion i projekten. I rollen ingår också testkörning av maskiner inför leverans. 


Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning i bagaget, gärna på ingenjörsnivå, samt några års arbetslivserfarenhet inom närliggande branscher och som nu är redo att ta nästa steg i karriären. Du har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom motorer/transmissioner, pneumatik och hydraulik ses som meriterande. Du känner dig trygg i konstruktörsrollen och har tidigare erfarenhet av framförallt 2D CAD-ritningar i AutoCAD. Har du även erfarenhet av att arbeta i Inventor ser vi det som positivt. Du trivs med att arbeta i internationella miljöer och behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är en driven, ambitiös lagledare och organisatör och som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. 


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller monika.p.m@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare