Maskinbyggare / Svetsare

Maskinbyggare / Svetsare

I samband med att vi, efter flera års utvecklingsarbete, befinner oss i en expansiv fas, behöver vi förstärka vår tillverkningskapacitet och söker därför en kvalificerad Maskinbyggare/Svetsare med goda kunskaper i ritningsläsning.

Den huvudsakliga arbetsuppgiften består i att utifrån ritning bygga/svetsa sågverksmaskiner med olika unika anpassningar, framtagna av företagets egna konstruktörer. Montering innefattar mest mekanik men även i viss mån pneumatik.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du kan svetsa och bygga maskiner efter ritning. Du har relevant utbildning, är ansvarstagande, noggrann och jobbar bra, både enskilt och i grupp. Du är framåt, initiativrik och hjälper till att driva på så att vi hinner med dom uppgifter som står framför oss. Du har en positiv inställning och en god arbetsmoral.

Tjänsten är på heltid med placering i Lovene, Lidköping.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rosens.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roséns utvecklar avancerad hanteringsutrustning företrädesvis till sågverken och träindustrin i Europa. Med 40 år i branschen har vi byggt många produktionsanläggningar anpassade till de mest skiftande kraven på rationalitet och tillförlitlighet.

Kännetecknande drag i bolagets policy är nyckelfärdiga produktionsenheter, omfattande projektering, konstruktion, tillverkning, mekaniskt montage, styrsystem, elinstallation och byggnation.