Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Mekaniker till Ramirent i Lidköping

Publiceringsdatum
17 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap är Ramirent en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen. Till Ramirent i Lidköping söker nu dig som är tekniskt intresserad och trivs med ett fysiskt arbete.

Att vara Mekaniker på Ramirent

Vi söker nu dig som ser till med resten av gänget på verkstaden att vi har ordning och reda bland våra maskiner. Här kommer du att arbeta med att reparera och färdigställa maskiner i vår verkstad samt ute hos kund, ditt huvudsakliga ansvar är att Ramirents produkter repareras enligt maskintekniska regler. Hos oss kommer du att ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull.

Resor dagtid förekommer i tjänsten runt om i distriktet som är Skaraborg och Trestads området.

Du kommer att:
  • Arbeta med förebyggande service av maskiner både i vår verkstad samt ute hos kund
  • Genomföra reparationer, främst hos kund men också inne på verkstaden.
  • Iordningställande av maskiner inför uthyrning
  • Beställning av reservdelar
  • Arbeta i vårt affärssystem med bland annat skadedebitering
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning med maskintekniskinriktning eller motsvarande. Har du genomfört mekanikerutbildning eller annan liknande teknisk utbildning är detta meriterande.
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med reparation av maskiner, liftar eller anläggningsmaskiner
  • Grundläggande datorvana och B-körkort
  • Har du liftutbildning, truckkort eller BE-körkort är det ett plus i kanten
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
För att lyckas i rollen som mekaniker tror vi att du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och alltid sätter kunden främst.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 12 november 2023. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Dan Johansson, 0510-789817.
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
https://jobb.ramirent.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Götene
Fordon
Företagslogga
Götene
Fordon
Företagslogga
Falköping
Fordon
Företagslogga