Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Innesäljare till Ramirent Lidköping

Ansök nu
Vill du vara med och effektivisera samt skapa en mer hållbar framtid för inhyrnings- och byggbranschen? Har du en hög servicekänsla, gillar att skapa och vårda relationer och bryr dig genuint om dina kunder och kollegor? Vill du även ha möjligheten att utvecklas och växa med ett gäng härliga personer? Då har vi rollen för dig!

På Ramirent är vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Nu är vi i behov av mer personal till vårt kundcenter i Lidköping och söker en lösningsorienterad och förtroendegivande innesäljare.

Vår nya stjärna inom kundservice
Som innesäljare har du en viktig roll på Ramirent eftersom du ansvarar för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden, där du med en rådgivande approach och en fingertoppskänsla för service möter våra kunder både över telefon och disk.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
 • Proaktivt säljarbete mot kund
 • Skapa goda relationer till våra kunder
 • Framtagning av offerter
 • Stöd till utesäljarna
 • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
 • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
 • Rådgivning i valet av våra produkter
Vem är du?
Vi är ett glatt gäng lösningsorienterade, proffsiga och prestigelösa personer - och det är du med! För att lyckas i rollen som innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt är inte rädd för att ta för dig. Men utöver att du är en säljare med relationsskapande finess ser vi även gärna att du har
 • Tidigare arbetat med någon form av försäljning eller kundhantering
 • Gymnasieutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet som innesäljare är meriterande
 • Goda IT-kunskaper, god datorvana och förmåga att nyttja affärssystem
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Positiv inställning och en vilja att lära sig
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast 2023-09-30. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Fredrik Andersson, telefon 0510-789814.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare