Hoppa till innehåll

Entreprenadsäljare Västra Sverige

Vill du bli entreprenadsäljare i Proline Väst AB - marknadsledaren inom relining i fastigheter.

Beskrivning av tjänsten: Proline Väst AB förstärker sin säljorganisation i Västra Sverige genom att rekrytera en säljare. Säljaren kommer att ingå i Proline Väst AB, med placering på kontoret i Lidköping och rapporterar till VD.

Som säljare är din yttersta uppgift att identifiera och bearbeta potentiella kunder i regionen i allmänhet och i Skaraborg i synnerhet. Både mot entreprenörer och offentliga aktörer samt den privata fastighetsmarknaden. Din uppgift är att ta ett strategiskt grepp om marknaden genom att kartlägga marknadspotentialen i området, för att sedan bearbeta marknaden genom att sälja, projektera och genomföra uppdrag för befintliga och nya kunder.

LOU upphandlingar förekommer.

Tjänsten innebär frihet under ansvar. Övernattningar och resor förekommer där förmånsbil ingår. Vi har korta beslutsvägar och ett bra driv i verksamheten. Våra värdegrunder baseras på transparens, delaktighet och engagemang.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning.
Du får gärna ha tidigare erfarenhet från bygg-, vvs- eller fastighetsbranschen.
Gärna med goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vidare är teknisk förståelse och intresse för lösningsorienterad försäljning en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du ihärdig och har ett förtroendeingivande sätt med ett personligt engagemang. Självständighet, ansvarskänsla, laganda och ärlighet är absoluta krav från vår sida.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande säljuppdrag

Välkommen med din ansökan snarast
då vi löpande utvärderar och intervjuar.
Proline Väst AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Johan Kling
Email
Telefon