Hoppa till innehåll
Premier Service Sverige AB logotyp

Verkstadsmekaniker till Donsö Engine & Shiprepair i Lidköping

Publiceringsdatum
01 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är ett glatt gäng som värderar våra anställda. Utan våra mekaniker skulle inte vi rulla, därför är just Ni och Er kunskap den väsentliga delen inom Donsö Engine & Shiprepair. Bolaget är i ständig utveckling och vi vill ha alla våra medarbetare med oss på denna resa. Vi har en verkstad i Göteborg, där allting startade. År 2020 köpte vi upp anrika Franssons Marinservice och dess lokaler som numera är Desab Lidköping där en del av personalen går kvar än idag. Det är därifrån Du kommer utgå, där har du tillgång till enorm kompetensutveckling.

Vi är inne i koncernen Öckeröborgen, där vi delar en enormt stor kompetensbas. Vår roll inom koncernen är den yttre och direkta servicen, medan vi har en mängd av Sveriges största varv med oss i ryggen.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Donsö Engine & Shiprepair i Lidköping söker dig, en erfaren mekaniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av renovering och underhåll utav större fartygsmotorer. Du kommer arbeta tätt ihop med fem andra erfarna kollegor. Du kommer rapportera till Verkstadschefen i Lidköping samt projektledare.

Din profil
Vi söker dig som god kunskap av motorer och dess funktion samt erfarenhet av att plocka isär, renovera och montera ihop. Din kunskap och erfarenhet kan komma via utbildning, arbetserfarenhet eller fritidsintresse.

Du skall kunna hantera ett högt tempo, vara noggrann och ordningsam. Du ska vara en lagspelare men också kunna arbeta självständigt. Flexibilitet är en stor del av arbetet, då vi arbetar med väder och vind. Du kommer ingå i vårt team i Lidköping där du främst jobbar dagtid men resande arbete, kvällar och helger kan förekomma vid behov.


Meriterande:
* erfarenhet av större high- och medium speed motorer samt dess mekanik, gärna i fartygsmiljö.
* Svarvkunskap
* Svetskunskap
* Verkstadsteknik

Ett stort intresse för motorer och att du har lätt att lära dig kan även det vara en lika viktig merit.

Vad vi på Donsö erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, i ett spännande och expansivt företag, med möjligheter att utvecklas inom området. En arbetsplats där goda idéer och kreativitet möter korta beslutsvägar. Du kommer till ett team med mycket kunskap, stor erfarenhet och god stämning.

Vidare erbjuder vi traktamente, restidsersättning, nödvändig och utvecklande vidareutbildning. Dessutom bjuds det på frukost varje dag, sommar- och julfester, arbetstelefon och även mycket annat.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa ansvarig rekryterare Jimmy Harryson tel: 0500-417963 alternativt maila till jimmy.harryson@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 december 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Premier Service Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga - vi jobbar med bra folk helt enkelt!
http://www.premier.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Kalmar stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Götene
Fordon
Företagslogga
Götene
Fordon
Företagslogga