Hoppa till innehåll
Premier Service Sverige AB logotyp

Operatörer sökes till Lantmännen Lantbruk i Lidköping!

Ansök nu
Om företaget
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. De ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlas åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.
I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör kärnverksamheten. Lantmännen har en helt unik värdekedja där man tar ansvar från jord till bord varje dag. I Lidköping finns en anläggning för hantering av spannmål samt även verksamhet inom foder, gödning och utsäde. Här finns också ett av Lantmännens Terminallabb.Dina arbetsuppgifter
Vi på Premier söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter till rollerna som processoperatör för silodrift samt processoperatör för terminallabb. Vill du ha ett arbete som innehåller både mycket kundkontakt och eget ansvar? Då är det dig vi letar efter!

Som processoperatör för silodrift jobbar du i ett arbetslag som styr och övervakar processen med torkning, rensning och klassning av spannmål. Tillverkningen är styrd via datorer, men viss teknisk problemlösning sker ute i fabriken. Utöver detta är du också med och sköter den dagliga städningen, diverse fysiska arbeten ute på anläggningen samt har kontakt med chaufförer vid lossning och lastning.

Som processoperatör för terminallabbet tar du emot spannmål från kunder. Dina arbetsuppgifter innebär att du registrerar inkommande leveranser och tar prover på spannmål som sedan analyseras. Arbetet innebär även mycket datahantering.

Uppdraget startar runt v 25 och kommer att pågå till mitten av september. Vecka 28 och 29 finns möjlighet att vara ledig. Du kommer att jobba dagtid under en upplärningsperiod och sedan måste man vara flexibel och kunna arbeta 2-skift. För rätt person kan det finnas goda chanser till fortsatt arbete hos både Lantmännen och Premier!


Din profil
Gällande båda tjänsterna söker vi dig som har ett tekniskt intresse och kanske även erfarenhet av någon typ av industriarbete. Vidare tror vi att du även trivs med kundkontakter, är noggrann, flexibel och drivs av att uppnå goda resultat genom samarbete med kollegor!

Söker du tjänsten som processoperatör för silodrift är det meriterande med förarbevis för lastmaskin. Söker du tjänsten som processoperatör för terminallabbet ser vi att du som söker har god datavana.

Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil samt behärskar svenska väl i tal och skrift.

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare