Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet som kyltekniker och söker en arbetsplats med familjär stämning? Vill du vara en del av ett arbetslag med stark teamkänsla som ständigt vill utvecklas för att skapa positiva kundupplevelser? Söne El söker nu en kyltekniker till sin verksamhet, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Kyltekniker möts du av en varierande vardag där du bland annat ansvarar för nyinstallationer, servicearbeten, felsökningar och underhåll. På Söne El blir du en del av ett lag som arbetar serviceinriktat samt lösnings- och målfokuserat, du och dina kollegor är företagets viktigaste resurser. Du har mycket kundkontakt och teamet stöttar varandra för att leverera säkra tjänster i världsklass. Du kommer få vara en del av deras utvecklingsresa där de arbetar mot att överträffa kundernas förväntningar.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från arbete som kyltekniker och du har tidigare arbetat med allt ifrån installationer, felsökningar och servicearbeten för såväl privat- som företagskunder. Du har lätt för att skapa goda relationer med olika typer av människor och du sätter även säkerheten i främsta rummet. Vi välkomnar dig som med glimten i ögat tar dig an uppgifter, stora som små, och som ser en tjusning i att se möjligheter före hinder. Vi ser fram emot att du bidrar med din kunskap, flexibilitet och ansvarskänsla.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Söne El med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Söne El. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070 302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-06-11.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare