Hoppa till innehåll

KYLTEKNIKER TILL SÖNE ELHar du tidigare erfarenhet som kyltekniker och söker en arbetsplats med familjär stämning? Vill du vara en del av ett arbetslag med stark teamkänsla som ständigt vill utvecklas för att skapa positiva kundupplevelser? Söne El söker nu en kyltekniker till sin verksamhet, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som Kyltekniker möts du av en varierande vardag där du bland annat ansvarar för nyinstallationer, servicearbeten, felsökningar och underhåll. På Söne El blir du en del av ett lag som arbetar serviceinriktat samt lösnings- och målfokuserat, du och dina kollegor är företagets viktigaste resurser. Du har mycket kundkontakt och teamet stöttar varandra för att leverera säkra tjänster i världsklass. Du kommer få vara en del av deras utvecklingsresa där de arbetar mot att överträffa kundernas förväntningar.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från arbete som kyltekniker och du har tidigare arbetat med allt ifrån installationer, felsökningar och servicearbeten för såväl privat- som företagskunder. Du har lätt för att skapa goda relationer med olika typer av människor och du sätter även säkerheten i främsta rummet. Vi välkomnar dig som med glimten i ögat tar dig an uppgifter, stora som små, och som ser en tjusning i att se möjligheter före hinder. Vi ser fram emot att du bidrar med din kunskap, flexibilitet och ansvarskänsla.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Söne El med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Söne El. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Karlström på telefonnummer: 070 302 02 73 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om Söne EL

Söne El har över 30 års erfarenhet av installation och service inom El/Solceller, Kyla/ Värme/VVS samt Fiber/Data. Våra kunder är fastighetsägare, industrier och föreningar och alla som uppskattar det lilla extra med tonvikt på ett positivt personligt bemötande. Vår bredd och expertis inom olika teknikområden gör oss till en utmärkt partner för våra kunder. Vi har fina lokaler i Råda där vi kraftsamlar för att leverera pålitliga tekniktjänster inom våra arbetsområden.


Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nexer Recruit är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus. Söker du medarbetare som kan lyfta din verksamhet till nästa nivå? Eller är du ute efter nya utmaningar och vill vidare i din karriär? Vi skapar möjligheter för just er att mötas. Den perfekta matchen. Genom att vi är en del av Nexer befinner oss mitt i teknikutvecklingens centrum. Det gör oss till en pålitlig partner för att säkra spetskompetensen. Kunskapen som våra rekryteringskonsulter besitter i kombination med vårt unika nätverk ger oss möjlighet att snabbt hitta optimala matchningar, även till specialiserade roller. Med stort engagemang hjälper vi våra kunder att rekrytera toppkandidater med rätt kompetensprofil, men också sätta strategin för framtida rekryteringar. Vi gör våra kunder redo att möta morgondagen, så att de kan navigera utmaningarna och prospektera möjligheterna som kommer med vår samtids snabba tekniska landvinningar. Strategisk rekrytering på högsta nivå helt enkelt. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Borås och Helsingborg är vi din lokala rekryteringspartner med global räckvidd.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skara
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Lidköping
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga
Skara
Data & IT
Företagslogga