Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker CNC-operatör till företag i Lidköping med omnejd.

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


Tjänstebeskrivning
Har du kunskaper i ritningsläsning och arbetat med NC-styrda fräsmaskiner? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på NearYou en erfaren CNC-operatör till en kund i Lidköpingstrakten.

Som CNC-operatör kommer du att följa arbetsordrar där du förbereder olika jobb, riggar och kör NC-fräsar. Att läsa ritningar och kontrollmäta med olika mätverktyg är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Du startar din anställning hos NearYou men för rätt person finns goda möjligheter till en anställning hos kunden i framtiden.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av NC-styrda maskiner samt kunskap i ritningsläsning och mätteknik. Har du erfarenhet av programmering eller verkstadsvana är det meriterande. Som person är du ambitiös i ditt arbete och tycker det är en fördel när man kan hjälpas åt kollegor emellan. Du är noga med kvalitén på utförda arbeten och tar gärna initiativ till förbättringar.

Körkort, tillgång till bil och goda kunskaper i svenska språket är krav för tjänsten.

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 - 402 46 60. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Om NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 mars 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.