Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

HKScan söker Inköpare djur

Publiceringsdatum
11 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Vill du bli en del av ett framstående företag inom livsmedelsbranschen? HKScan Sweden AB söker nu en Inköpare djur med fokus på ansvarstagande och hållbarhet. Ta chansen att vara med och forma framtidens köttproduktion. Ansök idag och låt din passion för inköp och affärsrelationer ta dig långt i din karriär, välkommen med din ansökan!

Vi har mer än 100 års erfarenhet av att på ett ansvarsfullt sätt erbjuda god och hälsosam lokalt producerad mat. Som ledande nordiskt livsmedelsföretag så är vi med och banar väg för en mer ansvarsfull livsmedelsproduktion. För oss innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta åtgärder i hela värdekedjan, från gård till konsument. Vår mat gör gott. Vi producerar hälsosam mat som bidrar med viktiga näringsämnen, vi hjälper lantbruket och vår inhemska livsmedelsproduktion att utvecklas och lägger stor vikt vid våra medarbetares hälsa och välmående.

Tillsammans med våra leverantörer, gårdarna, utforskar vi nya sätt att reducera vårt klimatavtryck, att stimulera biologisk mångfald och minska övergödning samt säkerställa god djuromsorg. Vi arbetar mot en mer klimatvänlig livsmedelsproduktion och vårt Zero Carbon-mål är en värdekedja med netto noll klimatavtryck i slutet av 2040.
Läs mer om HKScan på: https://www.hkscan.com/sv/

Tjänstebeskrivning
Som Inköpare djur hos HKScan Sweden AB är ditt ansvar att säkerställa en effektiv och hållbar inköpsprocess för djur till vår produktion. Du kommer att arbeta med inköp av gris och lamm och ansvara för att upprätthålla god relation med befintliga leverantörer samt identifiera nya potentiella samarbetspartners både via telefon, personliga kontakter och i samband med producentträffar.

Du blir du ett viktigt stöd och rådgivare till våra leverantörer, ditt arbete kommer att bidra till att säkerställa en pålitlig och högkvalitativ tillförsel av djur till vår verksamhet och som i sin tur bidrar till utveckling hos våra leverantörer. Du kommer att hantera förhandlingar med leverantörer, övervaka marknaden och analysera priser för att säkerställa konkurrenskraftiga avtal. Ditt affärsområde är Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland och Värmland.

Huvudsakliga ansvarsområden:
* Inköp och förmedling av slaktdjur
* Vårda goda relationer med våra leverantörer
* Uppsöka potentiella leverantörer
* Vara en ambassadör för HKScan och vår djuromsorg
* Representera HKScan och Agri vid mässor och dylikt

I denna tjänst utgår du från din bostadsort, då du arbetar över ett större geografiskt område är resor en naturlig del av arbetet. Du rapporterar till Inköpschef.

Kvalifikationer
Du som söker tycker om att arbeta självständigt, är initiativkraftig och målinriktad. Du ser utmaningar i att göra affärer samt har lätt för att skapa såväl interna som externa kontakter. Du har lantbruksutbildning motsvarande lantmästare, agronom eller liknade. Troligen har du några års erfarenhet av inköp, gärna från animalieproduktion, vidare har du god kännedom och kunnande om djur. Har vi tur har du dessutom kunskap om marknadstrender och prissättning, en förmåga att förhandla och upprätthålla goda relationer med så väl befintliga som med nya leverantörer.

För att lyckas i denna roll har en god analytisk förmåga, detta för att bedöma kvalitet och kostnadseffektivitet. Du som person är strukturerad och tycker om att ta ansvar, du jobbar lika bra självständigt som i grupp. Din kommunikativa förmåga är både rak och tydlig.

Dina kunskaper i MS Office är goda och du behärskar det svenska språket bra, både i tal och skrift.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Det här kan du förvänta dig av oss
Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Harryson via e-post: jimmy.harryson@nearyou.se eller telefonnummer: 072-4024610.

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast söndagen den 25 februari 2024. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren