Hoppa till innehåll

Maskinoperatörer för kommande uppdrag

Har du industrierfarenhet och vill arbeta som maskinoperatör? Toppen! Vi söker maskinoperatörer till kommande uppdrag i Skaraborg.

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi industriarbetare för uppdrag hos en av våra kunder i Skaraborg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos våra kunder. Där får du möjlighet att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.

Om tjänsten
Som maskinoperatör ansvarar du för att övervaka och sköta maskiner i produktionen, samt eventuell truckkröning. Du kommer att utföra inställningar, kontroller och enklare underhållsarbete för att säkerställa en effektiv och problemfri produktion. Ditt ansvar innebär även att rapportera avvikelser och samarbeta med övriga teammedlemmar för att uppnå uppsatta produktionsmål. I din roll som maskinoperatör ingår även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Är det dig vi söker?
Som person ser vi att du är ansvarstagande och noggrann. Vidare har du lätt för att ta emot instruktioner och är organiserad i ditt arbetssätt. Du är en problemlösare, god lagspelare och har en positiv inställning till både arbete och kollegor. Viktigt för oss är att du som söker alltid vill bidra med ditt bästa.

Krav:
  • B-körkort samt tillgång till egen bil
  • Truckkort A+B
Meriterande:
  • Industrierfarenhet
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
Anställningen
  • Placeringsort: Skaraborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Ansökan

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så tveka inte på att ansök redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare Emelie Zell Wånéus, emelie.zell.waneus@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (28 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Kinda
Transport & Logistik
Företagslogga