Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Jobba extra och fyll på pluggkassan

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Letar du efter ett extrajobb för att fylla ut pluggkassan? Eller har du ett arbete redan idag på minst 50% och vill testa på något nytt de dagar du är ledig? Då är det dig vi söker!Arbetsuppgifter

Vi har flertal kunder runt omkring i Skaraborg som behöver dig som kan hoppa in någon/några gånger i veckan. Arbetet kommer att vara varierande inom olika branscher. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi söker engagerad personer till uppdrag så som:
  • Lagerarbete
  • Industri/produktion
  • Truckförare
Din profil

Vi välkomnar dig som är pigg och nyfiken som vill lära dig mer i arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbeten. Även meriterande om du har truckkort.
  • Krav på B-körkort samt tillgång till egen bil.
  • Krav på att ha en annan sysselsättning om minst 50%.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning

Arbetet är oftast förlagt måndag till fredag. Finns ett fåtal undantag där möjlighet till helgjobb finns.

Information

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök redan idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina soliga arbetsdagar hos våra kunder. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Eksell via e-post: amanda.eksell@lernia.se. *Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.