Deltidsarbetare inom industri

Deltidsarbetare inom industri

Om kundföretaget
Söker du ett extrajobb utöver studier eller annat arbete? Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som studerar eller som redan jobbar deltid om minst 50%. Hos oss finns möjligheten att komplettera det med att jobba extrapass när våra kunder har behov av tillfällig hjälp.

Som deltidsarbetare har du en betydelsefull roll, för med din hjälp kan vi erbjuda kunderna en snabbare och effektivare lösning för korta uppdrag!

Din profil
Arbetsuppgifterna kan innebära bland annat enklare montering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin, så du behöver vara lättlärd och intresserad av ett omväxlande och fysiskt arbete. Antalet arbetspass varierar och styrs utefter kundens tillfälliga behov. Det är en fördel om du kan tacka ja till arbete med kort framförhållning och arbeta flera pass/veckan i perioder.

Det är inget krav men en fördel om du har industrivana och truckkort.

Övrig information
Då det är deltidsarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Konsultia, men arbeta ute hos våra kunder.

Frågor besvaras av konsultchef Rebecca Riström 072-5172638.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Våra kontor finns i Helsingborg, Göteborg, Eskilstuna, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Gällivare. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.seMer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.konsultia.se
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Våra kontor finns i Helsingborg, Göteborg, Eskilstuna, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Gällivare. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se