Servicetekniker

Servicetekniker

GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett sammansvetsat team på 8 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, och entreprenad. Nu gör vi en organisationsförändring och behöver bli fler! Vi söker därför ytterligare en servicetekniker till vår anläggning på Lindhagsgatan 9 i Lidköping.

Dina arbetsuppgifter:
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du service, felsökningar och reparationer i verkstaden och ute i fält hos våra kunder. Du dokumenterar dina egna arbeten och håller ordning i verkstaden och i servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, främst vid vallskörd och tröskning.

För att du ska lyckas och trivas hos oss:
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller några års praktisk erfarenhet av arbete inom felsökning, mekanik, el och hydraulik. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god datavana. Det är meriterande om du har behörigheter för handhavande av travers, behörighet att utföra brandskyddskontroll på maskiner mm.

Som person bör du vara noggrann, ordningsam samt vara en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:
Vi på GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare! Du ges stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla ditt arbete och verksamheten! Vi har fullt fokus på framtiden och vill att alla medarbetare skall känna sig inkluderade i det ständiga arbetet att förbättra oss själva och vår verksamhet!

Övrigt:
Tjänsten avser heltid, med placering i Lidköping. Förmåner: Friskvårdsbidrag via E-passi, personalrabatt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till jobbansokan@gjmaskin.se Märk ansökan med "servicetekniker"

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Fredrik Gustavsson: 0704-98 91 07
Mer info
Kontaktperson Fredrik Gustavsson
Telefon +46704989107
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gjmaskin.se
Sista ansökningsdag 4 maj 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, välkända och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med egna fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 300 MSEK. Företaget har totalt ca 50 anställda och är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.