Hoppa till innehåll
Vi utvecklar nu vår verksamhet och söker en Klinikchef.

Du kommer att ha en central roll i organisationen och arbeta nära vår VD och i tät samklang med övrig personalstyrka. Vi söker dig som vill leda vår personalgrupp mot uppsatta mål där vår ambition är att fortsätta vara den ledande aktören inom fysioterapi/sjukgymnastik. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet så att vi även i framtiden är det självklara valet av vårdgivare i vår region. Har du erfarenhet av att ha arbetat inom vården, eller kanske till och med är sjukgymnast, är det ett plus men inget krav.

Dina arbetsuppgifter är att ansvara för personalens arbetsmiljö och förutsättningar så att alla utvecklas som medarbetare men också att alla får utrymme att utvecklas som människor. I arbetet ingår också att leda medarbetarsamtal, arbetsplatsmöten, lägga arbetsscheman, bemanning och annat som hör till personalarbete. Vi ser också att du planerar och administrerar våra rapporter till VGR samt tycker det är stimulerande att se ekonomiska samband. Tillsammans med vår VD rekryterar du och lägger budget samt bidrar i utvecklingsarbetet för Fysrehab.

Vi söker dig som trivs i en vardag där tempot kan skifta och periodvis vara högt. Du behöver både kunna arbeta självständigt men också tycka om att leda grupper. Du behöver också tycka om att leverera så god service som möjligt till både patienter och kollegor. Vi kan lova dig ett mycket stimulerande arbete där du kan vara med och påverka både din arbetssituation, dina nya kollegors och Fysrehabs framtid!

Tjänstens omfattning är 100% och arbetstiderna är 8-17.

Tillträde efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 230601 men vi granskar ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten tidigare.

Vi har kollektivavtal och ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Björn Andersson: bjorn@fysrehab.se, 070-9473245

Varmt välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att maila till bjorn@fysrehab.se alternativt via knappen "Ansök nu".
Mer info
Kontaktperson
Björn Andersson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fysrehab Lidköping AB arbetar med att leverera högkvalitativa rehabtjänster inom i huvudsak sjukgymnastik/fysioterapi. Vi bedriver vård med utgångspunkt i Vårdval Rehab inom Västra Götalandsregionen. Enheten arbetar med att förebygga, bedöma och behandla besvär i muskler och leder. Vi har också ett särskilt Neurovårdteam och mottagningen har också en särskild inriktning mot idrotts- och motionsskador.

Fysrehab Lidköping AB har varit verksamt sedan 2007 och har idag 14 anställda sjukgymnaster, arbetsterapeuter och logoped samt administrativ personal. Vår ledstjärna är att alla hjälps åt för att lyckas fullgöra våra uppdrag och uppnå våra mål.

Liknande jobb