Hoppa till innehåll
Facilette AB logotyp

Trikåtekniker

Publiceringsdatum
18 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Det framgångsrika familjeföretaget Facilette i Lidköping är en av Sveriges främsta tillverkare av bland annat varptrikåväv och quilt. Vi tillverkar textilier som används inom många olika branscher och produktområden. Nu söker vi en ny engagerad medarbetare!Om tjänsten
Att arbeta som produktionsmedarbetare och trikåtekniker på Facilette innebär ett omväxlande och varierat arbete. Arbetsuppgifterna innefattar allt från maskinoperatörsarbete, maskinunderhåll, travers- och truckkörning till uppsättning av nytt material, övervakning och kvalitetskontroller. För att försäkra att du känner dig trygg i alla arbetsuppgifter inleds en sex månaders upplärning från och med din första arbetsdag hos oss. Arbetet är förlagt under dagtid måndag till fredag, 06:45-16:05. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, samt ha grundläggande engelskakunskaper. Det är även ett krav att du innehar B-körkort. Tjänsten innebär en direktanställning på Facilette. 

Din profil
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och värdesätter att du är arbetsvillig med god förmåga att se helhetsbilden av ditt arbete. Eftersom arbetsuppgifterna varierar behöver du även vara flexibel och självgående med en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Du behöver kunna ha ett väl fungerande samarbete med våra 14 andra medarbetare genom att vara lyhörd, nyfiken och prestigelös. Truckkort är meriterande för tjänsten, men inte ett krav. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Facilette med det auktoriserade rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup. Vid frågor eller för mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Stina Bengtsson på telefonnummer 072-377 51 87 eller stina.bengtsson@onepartnergroup.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar över mejl eller telefon och hänvisar dig därför till att söka tjänsten via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom och närvaro på så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Facilette AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.facilette.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skövde
HR & Personal
Företagslogga
Vänersborg
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Lidköping
Industri & Anläggning
Företagslogga
Skövde
Industri & Anläggning
Företagslogga
Lidköping
Industri & Anläggning
Företagslogga