Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Teamledare/Projektledare till Assemblin Automation i Lidköping

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vi erbjuder en spännande och ansvarsfull tjänst där du får möjligheten att utveckla din egen roll efter dina personliga egenskaper. Filialen består idag av 33 medarbetare som arbetar med Industri- och fastighetsautomation, där du kommer bli en viktig nyckelperson som en av ledarna i gänget!

Vi erbjuder en kreativ och trygg arbetsplats i en tillhörande och prestigelös kultur. Där du som ledare lyssnar in och supportar gruppen framåt, där samarbete och högt i tak för nya och framdrivande idéer ligger till grund. Tjänstebil i form av el eller laddhybrid erbjuds, arbetet är flexibelt och du har stort eget ansvar över din arbetstid.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamledare/projektledare, kommer du operativt arbetsleda och ansvara för en grupp med personal och kunder/avtal, uppdrag inom både projekt och service. Samarbete och långsiktiga relationer med kund är nyckeln till att lyckas. Du bör vara strukturerad och kommer ha ansvar för projektens och uppdragens genomförande, ekonomi, arbetsledning och teknik.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Team-/projektledning
  • Projektekonomi, inköp och budget
  • Resursplanering
  • Personalutveckling
  • Affär/avtal, försäljning och kalkyl
  • Arbeta affärsmässig och kunna skapa samt förvalta kundrelationer
Vi söker

Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. Du har relevant arbetslivserfarenhet inom automation, du brinner för teknik och dess applicering, projektekonomi, att leda medarbetare och att träffa nya människor. Du är en prestigelös ledare med förmågan att skapa engagemang och utveckling hos medarbetare. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga. Vidare är du är bra på att kommunicera, både muntligt och skriftligt.

En förutsättning för tjänsten är B-körkort.

Placeringsort Lidköping.

Ansökan

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdatum är 2023-06-02.

För att få veta mer om tjänsten kan du kontakta:

Filialchef Robert Borenfors Lindström. Mail: Robert.Lindstrom@assemblin.se, Tel: 010-472 46 60.

Vi har redan valt samarbetspartners för den här rekryteringen och undanber oss därför kontakt från andra rekryteringsbolag.
Mer info
Kontaktperson
Robert Borenfors Lindström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 apr. 2023 (20 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare