Hoppa till innehåll
Är du vår nya Servicetekniker?
Är du en engagerad och driven ventilationsmontör eller servicetekniker som söker nya utmaningar? Absolent söker nu en tekniker till vårt team i Norden.

Om tjänsten
Som tekniker på Absolent ställs du inför en rad spännande utmaningar och stor variation i arbetet. Allt från stora projekt med installation av processventilationsrör åt våra kunder till kortare serviceuppdrag eller reparationsarbeten. I arbetet kommer du att planera, samordna och utföra arbetet hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av ventilationsrör
  • Service och underhåll av våra filterenheter
  • Luftmätning, kalibrering och injustering av nya och befintliga anläggningar
  • Daglig kontakt med kunder, leverantörer och konsulter
  • Ansvara för att dokumentera serviceuppdrag, luftmätningar och injusteringar
  • Erbjuda kunderna reservdelar och lösningar efter utförda uppdrag
Du kommer vara en viktig länk till våra kunder och vi ställer höga krav på att alla uppdrag utförs i enlighet med våra fyra värderingar; kundfokus, kvalité, innovation och ansvarstagande.

Arbetet som montör hos Absolent innebär resor ca 3 dagar/veckan, ibland utanför Sverige, då främst till Norge, Finland och Danmark men även till övriga Europa. B-körkort är ett krav.

Som person är du
Driven och utåtriktad. Trivs med varierande arbetsuppgifter, tycker om att lösa problem och är inte rädd för att ta egna initiativ. Ställer höga krav på att arbetet du utför är korrekt och har en vilja att alltid bibehålla ett starkt kundfokus och en hög kvalitetsnivå.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala förmåga.
Tidigare erfarenhet inom ventilationsbranschen är meriterande men inte avgörande.

Vilka är vi?
Absolent utvecklar, tillverkar och säljer produkter som används för att avskilja oljedimma, oljerök och stoft som uppkommer vid bearbetning inom industrin. Huvudkontoret finns i Lidköping och vi har dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Kina, Indien och USA, samt ett nära samarbete med distributörer i 35 länder. Absolent AB ingår i Absolent Group AB, noterat på Nasdaq Stockholm, First North. Läs mer på www.absolent.se.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 7 april 2023. Vänligen skicka in ditt CV till philip.landh@absolent.se.

Kontaktinformation
Philip Landh
Area Sales Manager Nordics
Philip.landh@absolent.se
+4670 87 87 138
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer om Absolent AB på absolent.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare