ViaCon AB söker teknisk säljare inom geoteknik

ViaCon AB söker teknisk säljare inom geoteknik

ViaCon grundades 1986 och kombinerar idag mer än tre decenniers erfarenhet med dagens spjutspetsteknik och är en pionjär inom broar, kulvertar, geoteknik och dagvattenlösningar.

Med ca 800 anställda och verksamhet i 19 länder erbjuder företaget sina kunder en mängd distinkta toppmoderna lösningar som är pålitliga, långvariga och utformade för att möta utmaningarna i en föränderlig värld. ViaCons lösningar stödjer både kunder och samhället i att nå viktiga och hållbara mål.

ViaCon Groups olika lokala marknaders resurser inom teknik och innovation i kombination med gruppens övriga styrkor gör ViaCon till ett självklart val för sina kunder.


Läs mer på www.viacon.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare på ViaCon arbetar du med att upprätthålla och vidareutveckla kundkontakter samt direktförsäljningen i enlighet med företagets strategi och målsättning. Detta uppnås genom extern försäljning där tjänsteresor förekommer regelbundet, offertarbete samt uppföljning inom aktuella produktområden ihop med ett kontinuerligt proaktivt arbete. Du är bidragande i att utveckla ViaCon AB:s produktsortiment i enighet med företagets och marknadens krav på funktion och kvalité, samt deltar i arbetsgruppens strategiska och strukturella processer med målsättning att utveckla företagets affärsverksamhet. Vidare kommer du att ansvara för något av företagets produktområden och dess avtalsprocess med entreprenörer, där du samarbetar med ViaCon Gruppens centrala funktioner inom tillverkning och teknik. I tjänsten finns tydliga möjligheter till personlig utveckling hos ett framgångsrikt företag med en klar uttalad målsättning om att fortsatt vara en ledande aktör på den svenska marknaden!

Din profil

För att passa i rollen ser vi att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, är du utbildad anläggningsingenjör är det givetvis meriterande men inget krav. Erfarenhet av projektförsäljning inom bygg- och anläggningsbranschen är även det meriterande, eller annan form av likvärdig försäljningserfarenhet. Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska.

Som person är du en driven, ansvarstagande och prestigelös lagspelare med stor servicekänsla. Du är en duktig relationsbyggare som är resultatinriktad kombinerat med ett tekniskt intresse. Ditt sätt att vara samt ditt arbetssätt tangerar ViaCons värdegrund som präglas av kvalité, ansvarstagande, samarbete och teamarbete.

För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring.

Du erbjuds

Möjligheten till att arbeta i ett bolag med högt tempo och stort fokus på hållbara lösningar med kollegor i hela Europa. Ett flexibelt arbetsliv där du kan kombinera distansarbete och arbete på något av våra kontor med dina kollegor. Ingå i en multinationell organisation med stora karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.

Urval sker löpande med start vecka 30. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se