Montör samt service/underhåll till Aluminiumpartier

Montör samt service/underhåll till Aluminiumpartier

Just nu är Vänerfasader inne i en expansiv fas. Vi ska därtill ersätta kommande pensionsavgång och därför söker vi en duktig och engagerad montör samt en service/underhållstekniker. Vänerfasader är en industri som tillverkar, monterar och glasar aluminiumpartier av fabrikatet Sapa. Företaget är beläget i Lidköping. Mer om oss finns att läsa på vår hemsida, www.vanerfasader.se.

Om dig:
Eftersom vi är ett litet företag är varje medarbetare en nyckelperson. Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt och effektivt men att du också är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Som person är du noggrann, engagerad och har en vilja att lära och utvecklas inom området. Du har ett tekniskt intresse och förståelse för ritningar, då våra produkter inte är några standardprodukter utan tvärt om är den ena aldrig den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som montagemedarbetare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara montering inom verkstad. Tidigare erfarenhet av motsvarande tjänst är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av partimontage i aluminium, inom glasmästeri samt kunskaper i ritningsläsning.

Som service/underhållsarbetare hos oss kommer dina sysslor att vara väldigt varierande. Service och underhåll av våra maskiner, jobba aktivt inom effektivisering av hela vår verkstad. Där mycket frihet under ansvar kommer att gälla, styra över dina egna sysslor och se vad som behöver göras. Stor del av tjänsten kommer också att vara att underlätta för våra montörer med allt som det kan gälla. Paketering av material samt förberedande sysslor som förenklar montaget.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Körkort är meriterande.

Om tjänsten:
Vänerfasader erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar med stora möjligheter att vara med och påverka sin position och företagets utveckling. Tjänsten kan vidareutvecklas till att innebära andra sysslor med tiden.

Arbetstiderna är dagtid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Rekryteringen kommer att ske löpande.

Hur man ansöker?
Ansökan sker via mail till info@vanerfasader.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dej till David Gidstedt, 072-993 27 88.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson David Gidstedt
Email Mejla David Gidstedt
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vanerfasader.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Se vår hemsida, www.vanerfasader.se