Programmerare styrsystem/Automationsingenjör

Programmerare styrsystem/Automationsingenjör

Tycker du om att arbeta med avancerad teknik och innovation på en internationell arena kan vi erbjuda ett varierat och självständigt arbete med många kontaktytor.

Som Programmerare styrsystem/Automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta med programmering av styrsystem med inriktning PLC/NC och HMI. Du får ett brett och varierat arbetsinnehåll där du utvecklar helt nya maskiner, utför anpassningar för specifika kundorder samt tar fram program till våra maskiner och dess kringutrustning. Våra kunder finns runtom i världen och hos dem är du emellanåt på plats för att utföra driftsättning och service. Vi arbetar med styrsystemen Siemens, Fanuc och Bosch Rexroth MTX.

Dina kvalifikationer och egenskaper
Du har högskoleutbildning med inriktning programmering/automation eller motsvarande. Tidigare arbetserfarenhet inom området är meriterande. Kunskap inom reglerteknik och mekatronik är önskvärt. Tjänsterna förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du är en självständig, kreativ och affärsmässig person med stor samarbetsförmåga.

Vi ser ökad mångfald som en tillgång för vår verksamhet och arbetar aktivt med det i vår rekryteringsprocess.

Övriga upplysningar
Tjänsterna är tillsvidare med tillträde omgående enligt överenskommelse. Placering i Lidköping.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan senast den 12 maj 2019 till:
Märk din ansökan: Programmerare styrsystem

Kontaktpersoner:
Mikael Brodén, Avdelningschef: 0510–88 083
Elisabet Elfström, HR-chef: 0510–88 188
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.uvalidkoping.com
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner under varumärkena UVA och LIDKÖPING. Huvuddelen av våra maskiner används för precisionsslipning av komponenter inom främst bil- och lagerindustrin.

UVA LIDKÖPING AB har ca 170 anställda och verksamhet i Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina. Omsättningen är ca 400 mkr/år.