UVA LIDKÖPING söker projekt- och marknadskoordinator

UVA LIDKÖPING söker projekt- och marknadskoordinator

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering & Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 350 MSEK/år.

Läs mer på www.uvalidkoping.com

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projekt- och marknadskoordinator erbjuds du ett varierat arbetsinnehåll som bland annat berör hantering av sociala medier, teknik, affärer, administration och internationella kontakter. Du arbetar huvudsakligen med att stötta verksamhetens svenska och tyska maskinsäljare, ansvarar för UVA LIDKÖPING:s marknadskommunikation såsom LinkedIn, hemsidan och andra sociala medier samt hanterar marknadsmaterial. Du kommer att spela en central roll som koordinator mellan olika interna avdelningar då en stor del av arbetet består av att assistera säljarna i olika maskinprojekt samt ha nära kontakt med företagets kunder över hela världen. I rollen kommer du att arbeta aktivt med marknadsaktiviteter för att fortsätta stärka verksamhetens varumärken.

Din profil

Vi söker en utåtriktad, kreativ person med en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är tekniskt intresserad och har en god administrativ förmåga tillsammans med ett noggrant samt strukturerat arbetssätt. Utöver detta är du serviceinriktad och har ett positivt samt flexibelt förhållningssätt.

Tidigare erfarenheter av att arbeta med administration, säljsupport och sociala medier är givetvis meriterande. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både verbalt och i skrift, där ytterligare språkkunskaper är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För den här tjänsten värdesätter vi lokal förankring.

Vi ser ökad mångfald som en stor tillgång för vår verksamhet!

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se