Tekniker inom relining till Tubus System i Lidköping

Tekniker inom relining till Tubus System i Lidköping

Är du en praktiker som vill ha ett fritt arbete med eget ansvar?

Vi söker dig som vill lära dig vårt hantverk och vara med och arbeta ute i vår produktion där vi bygger nya rörledningar i de gamla befintliga rören. Du arbetar som regel i lägenheters kök, badrum och källarutrymmen. Arbetet är omväxlande och du möter nya människor dagligen.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a arbete med verktyg och maskiner då du förbereder och med sprayteknik bygger upp den nya rörledningen, samt hanterar kamerautrustning för inspektion och dokumentering av arbetet.

Vi är redo att investera mycket tid och energi för att sätta in dig i vårt hantverk genom en gedigen introduktion i yrket. Vi vill investera långsiktigt och vi vill att du har samma inställning.

Vi lär dig bygga nya rör genom Tubus Systems reliningsmetod som ger dig en diplomerad yrkesutbildning och certifiering. Med dessa kunskaper arbetar du sedan vidare hos oss ute i vår produktion med fortsatta utvecklingsmöjligheter.

Att arbeta på Tubus System:
Vi vill ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att de ska kunna ta ansvar och göra ett bra jobb. Det är också en självklarhet att vi ska ha nöjda kunder som återkommer till oss och är goda referenser. För att uppnå detta jobbar vi med kvalitet som främsta fokus i allt vi gör.

Kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag är en självklar del av dina anställningsvillkor.

Om dig:
  • Du är en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service.
  • Du har vana av att hantera verktyg privat eller från tidigare arbete.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska väl.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete.
  • Eftersom vi bygger nya rör där rören finns så behöver du kunna resa frekvent i tjänsten; ofta på veckobasis (mån-tors) och ibland enbart över dagen.
Välkommen med din ansökan!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Pär Herngren
Telefon 0510-547715
Email Mejla Pär Herngren
Område Lidköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://tubussystem.se
Sista ansökningsdag 22 sept 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tubus System arbetar sedan 1998 med relining - renovering och förnyelse av rörledningar från insidan. Relining är en miljövänlig och effektiv stamrenovering som bidrar till hållbara fastigheter.
Vi är idag över 120 medarbetare som är verksamma i områdena runt Göteborg, Stockholm, Västerås, Malmö, Borås, Lidköping och Luleå. Företaget är också verksamma internationellt med kontor i Nederländerna, Tyskland och Italien.