Däckpersonal för kortare uppdrag till Toveks bil i Lidköping

Däckpersonal för kortare uppdrag till Toveks bil i Lidköping

Är du bilintresserad och vill under en 2 månaders period jobba med att hjälpa till med däckskifte? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som däckskiftare kommer dina dagar att vara fyllda av montering av däck på fälg, transport av däcken mellan däckhotell och verkstad, tvätta, märka och föra in information kring däcken i datasystemet. Det kan förekomma viss fysisk aktivitet i samband med förflyttande av däcken.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och inte är rädd för att hugga i när det behövs. Det är viktigt att du klarar av fysiskt arbete då det förekommer tunga lyft. Det är viktigt att man kan jobba i team och prestigelöst kan anta sig de uppgifter som behövs göras.

Skallkrav:
  • Svenska
  • B-körkort
Meriterande:
  • Relevant erfarenhet
  • Bakgrund inom fordon
  • Datavana
Villkor

Placeringsort: Lidköping
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: ca.2 månader

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toveks bil är ett familjeföretag med verksamhet inom bilhandel och service. De är totalt 730 anställda inom koncernen och har anläggningar på 17 orter i Västsverige. Toveks bil är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda m.m.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.