Transportledare/säljare

Transportledare/säljare

Om företaget
TIMA Logistik är ett ungt företag med lång erfarenhet. Vi är specialiserade inom lantbrukstransporter men är också verksamma inom flera andra transportområden. Vi har vårt kontor i trivsamma lokaler i Lidköping och är ett tajt gäng som med stort engagemang och glädje tar oss an våra kunders logistikbehov. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: timalogistik.se

Transportledare/säljare
Som Transportledare/säljare hos TIMA kommer du att vara med och utveckla TIMAs verksamhet ihop med engagerade kollegor. Vi förutsätter att du gillar att arbeta tillsammans i ett sammansvetsat team och att du är nyfiken på nya lösningar, vågar och vill ta ansvar. Du får ett fritt och ansvarsfullt arbete med stora möjligheter att vara med och forma verksamheten.

Omfattning: Heltid
Placeringsort: Lidköping
Tillträde: efter överenskommelse

Din profil
Vi söker dig som har avslutat din gymnasieutbildning och har erfarenhet från Transport/Logistikbranschen.

För att passa in i rollen som transportledare/säljare på TIMA ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för logistik. Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i engelska.
Erfarenhet som transportledare och/eller utbildning inom logistik är mycket meriterande. Har du erfarenhet från lantbruksrelaterad verksamhet är det en tillgång. Vi ser gärna att du är van att arbeta i transportrelaterade affärssystem samt i övrigt känner dig bekväm med utveckling inom data/it. Frågar du människor som känner dig väl beskriver dom dig som en ansvarstagande och positiv person som gillar problemlösning och tänker möjligheter istället för problem.

Stämmer du väl in på ovanstående beskrivning är vi övertygade om att du kommer att gilla att arbeta hos oss. Vi är ett lagom stort företag där du varje dag är en del av vår utveckling, känner stor frihet, skrattar ofta och känner glädje över att gå till jobbet!

Frågor gällande tjänsten besvaras av Thomas Arvidsson, 0510-30 10 83 alt. thomas@timalogistik.se

Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför TIMA Logistik skall anställa just Dig.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Sista ansökningsdag 2019-02-15

Välkommen med din ansökan till thomas@timalogistik.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Arvidsson
Telefon 0510-30 10 83
Email Mejla Thomas Arvidsson
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb (26 dagar kvar)