Säljare sökes till The Body Shop Lidköping

Säljare sökes till The Body Shop Lidköping

Vi söker nu en säljare till vårt härliga team i Lidköping som kan börja under augusti, september månad. Söker du en tillsvidaretjänst och har möjlighet att arbeta ca 8 timmar per vecka? Är du en vass och initiativrik säljare med mycket energi och som motiveras att göra det lilla extra? Då tycker vi att du ska söka denna tjänst.


VAD KAN VI ERBJUDA DIG:


Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet.

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt ("Business as unusual") kan The Body Shop vara platsen för dig!

ROLLEN SOM SÄLJARE:

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar
  • Är flexibel och ansvarsfull
  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
OMFATTNING: Deltid, 8 h/vecka
TILLTRÄDE: Så snart som möjligt
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 27 juli 2020

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.thebodyshop.com/sv-se/
Sista ansökningsdag 27 juli 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick och gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, vilket fortfarande ör drivkraften för varumärket.The Body Shop ägs sedan 2017 av sydamerikanska B-corp klassade Natura och ingår tillsammans med Aesop i den medvetna skönhetsgruppen Natura &Co.

The Body Shops produkter för hudvård, hårvård och makeup är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. Idag finns fler än 3 000 The Body Shop butiker i 60 länder.

2019 utnämndes The Body Shop till Sveriges mest hållbara skönhetsvarumärke enligt Sustainable Brand Index™, Europas största varumärkesundersökning om hållbarhet.