Flexibel servicetekniker sökes till Sverull i Lidköping!

Flexibel servicetekniker sökes till Sverull i Lidköping!

Har du erfarenhet av mekanisk service i yrken som servicetekniker, mekaniker eller underhållstekniker? Söker du efter nya utmaningar och är intresserad av ett arbete som erbjuder utvecklingsmöjligheter, ett högt tempo och en bredd av arbetsuppgifter? Då ska du söka dig till oss!

Just nu söker vi en servicetekniker till vår kund Sverull i Lidköping. Tjänsten är en rekrytering där du bli anställd direkt hos kunden.

Om företaget
Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskunderhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Lidköping är vi idag 11 anställda.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKF:s produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som servicetekniker där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta service, underhåll samt felsökning och reparationer av pumpar, elmotorer och växlar. En del av arbetet sker i verkstaden men den största delen av arbetet kommer att utföras ute hos företagets kunder vilket innebär en hel del kundkontakter. I din roll förväntas du agera säljande tekniker där du är med och tar in dina egna jobb i samband med jobb ute hos kund.

Rollen är väldigt bred och innefattar en hel del mekaniskt arbete. Arbetet kan ibland komma att vara förlagt till annan ort med möjlighet till övernattning.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av arbete med mekanisk service eller likvärdig utbildning
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
Har du kunskaper inom el och pumpar är detta starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har inga problem med att resa inom tjänsten, även om du till stor del kommer befinna dig i företagets verkstad. Vidare är du också stresstålig och har erfarenhet av arbete mot och tydligt angivna tidsramar.

Om anställningen
  • Placeringsort: Lidköping med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, dagtid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: (inkludera om provanställning)
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sverull är en ledande aktör inom industriservice, mekanisk underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Vi har filialer på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. På vårt kontor i Lidköping är vi idag 11 anställda.

Sverull ägs av industrikoncernen Axel Johnson International. Som auktoriserad servicepartner till Xylem, Grundfos och Wilo och auktoriserad återförsäljare av SKFs produkter samt Value Provider till ABB kan vi erbjuda dig relevanta utbildningar inom pump, motor, transmission och lager.