Svenska Motor söker Fordonstekniker till Lidköping

Svenska Motor söker Fordonstekniker till Lidköping

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia och Mercedes-Benz växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker med minst tre års erfarenhet till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia och premiummärket Mercedes-Benz. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 50 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag såsom personbilar och även transportbilar. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt minst tre års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan
Är du vår näste fordonstekniker? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan "Fordonstekniker Lidköping".
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2022 men intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skickas till jobb@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår verkstadschef i Lidköping, Marcus Tapper på 0510-488 185.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svenskamotor.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor Sverige AB är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 50 medarbetare. Bolaget omsatte år 2020 ca 300 miljoner kronor.