Svenska Motor söker Fordonstekniker till Lidköping

Svenska Motor söker Fordonstekniker till Lidköping

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en driftig och ansvarsfull fordonstekniker till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med det snabbast växande bilmärket i Sverige, Kia, och premiummärket Mercedes-Benz. På Svenska Motor arbetar totalt cirka 45 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service och rekond. Att vara fordonstekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem.

Dina färdigheter
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning på många olika fordonsslag och drivlinor. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av de märken vi är auktoriserade för. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet från systemteknik och/eller diagnosteknik samt om du jobbat med Kia och/eller Mercedes-Benz.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svenskamotor.se
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor Sverige AB är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 45 medarbetare. Bolaget omsatte år 2018 ca 312 miljoner kronor.