Bilplåtslagare / skadetekniker

Bilplåtslagare / skadetekniker

Nuläge
Bilbranschen är i förändring och vi som jobbar tillsammans med Kia växer så det knakar. Därför behöver vi nu rekrytera en självgående och ansvarsfull bilplåtslagare/skadetekniker till vår anläggning i Lidköping. Vår vision är att bli stadens favorit och vara ledande på vår ort.

Om tjänsten
Hos oss får du möjlighet att jobba i ett glatt och härligt team och med ett av världens främsta bilmärken, Kia. På Svenska Motor i Lidköping arbetar ca 15 personer med hela bilflödet, från nybil, begagnade bilar, verkstad, service, rekond och plåtverkstad i samma byggnad. Vi är exklusiva Kia-återförsäljare men samarbetar med samtliga försäkringsbolag gällande skadehantering.

Dina färdigheter
Vi söker dig som har erfarenhet av skadereparationer, riktning av bilplåt samt kunskap om svetsning. Vi ser även att du bör kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Ansökan
Är du vår näste bilplåtslagare/skadetekniker i Lidköping? Skicka in din ansökan och häng med på vår framgångsresa! Märk ansökan "Bilplåtslagare Lidköping". Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Fast lön. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdatum är den 29 februari, 2020 och skickas till marcus.tapper@svenskamotor.se. Om du har frågor kring tjänsten så kontakta vår Servicechef i Lidköping, Marcus Tapper på 0510-48 81 85.
Mer info
Kontaktperson Marcus Tapper
Telefon 0510-48 81 85
Område Lidköping
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://svenskamotor.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Motor Sverige AB (fd Gustaf E Bil) är ett bolag med anor som genom åren varit återförsäljare för en rad bilmärken. Numera exklusiv Kia-återförsäljare i Lidköping, Mariestad och Skövde med ca 45 medarbetare. Bolaget omsatte år 2018 ca 312 miljoner kronor.