Butikssäljare Djur&Natur i Skara

Butikssäljare Djur&Natur i Skara

Djur&Natur är en naturlig del av livet på landet. Vi ägs av Svenska Foder AB och butikerna finns från Skåne i söder till Östersund i norr. Våra kunder ska alltid mötas av en butik med engagerad och kunnig personal.

Motiveras du av att skapa goda resultat? Tycker du om att ha varierande arbetsuppgifter och att jobba i ett stundtals högt tempo? Då är det här ett jobb för dig.

Vi söker nu ny medarbetare till vår butik i Skara.

Som butiksmedarbetare hos oss jobbar du i butiken och i nära samarbete med dina kollegor på arbetsplatsen. Med kunden i fokus utvecklar vi butiken för att nå uppsatta mål. I arbetsuppgifterna ingår även:
  • Arbeta aktivt i butiken med försäljning och rådgivning
  • Kassaarbete
  • Uppackning och exponering av varor, vilket kan innebära tunga lyft
  • Skyltning av aktuella kampanjer
  • Marknadsföring via sociala medier
  • Genomföra lokala event
  • Delansvar för beställning och varupåfyllnad i butiken
  • Lagerarbete
  • Spannmålshantering ingår i tjänsten
Kunderna du möter i butiken är företrädesvis privatpersoner med intresse för djur och trädgård eller professionella lantbrukare.

Vi söker dig som har erfarenhet från detaljhandeln eller liknande. Du är handlingskraftig och agerar affärsmässigt. Du har även god datorvana. Det är meriterande om du har kunskap om häst, sällskapsdjur, trädgård eller lantbruk. Truckkort är meriterande.

Som person är du en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten på din arbetsplats. Du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera, har ett gott ordningssinne och ett praktiskt handlag.

Vi jobbar efter värdeorden ambitiös, värdeskapande och pålitlig.

Tjänsten är ett vikariat80% fram till 1 april 2024 med möjlighet till förlängning.

Start enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 17 Juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida https://www.svenskafoder.se/
Sista ansökningsdag 17 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi? Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi har dessutom vårt egna koncept Djur&Natur som består av en egenägd butikskedja och franchisetagares butiker som alla har sortimentet foder, trädgård, djurtillbehör och produkter till lantbruket. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.