Lagermedarbetare sökes i Lidköping med omnejd!

Lagermedarbetare sökes i Lidköping med omnejd!

Trivs du med ett fysiskt arbete, vill arbeta på lager och har truckbehörighet? Ä du engagerad och driven? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi kandidater inför kommande lageruppdrag hos våra samarbetspartners. Den framtida rollen kan komma att innebära hantering av truck så det är ett stort plus om du sedan tidigare har truckkort och lagererfarenhet. Du drivs av resultat och känner dig inte nöjd förrän du gett ditt bästa. För att passa i rollen bör du vara driven, ha visst logistiskt tänk och en teamspelare. Som ny medarbetare på arbetsplatsen får du en introduktion för att du ska kunna genomföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. För att passa för tjänsten krävs det att du är effektiv och uppskattar fysiskt arbete. Det är viktigt att du kan uttrycka dig på svenska.

Uppdraget kan komma att vara både direkt rekrytering åt vår samarbetspartner eller en bemanningstjänst och isåfall kommer du att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta ute hos kunden. Som konsult är du ambassadör för StudentConsulting och vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete.

Framtida arbetstiderna kan komma att vara förlagda på dagtid, kvällar samt helger så det är viktigt att du är öppen för ett varierat schema.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla och resultatdriv. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft kan förekomma.

Krav
Du som söker har lagererfarenhet sedan tidigare. Du ska även vara ostraffad och kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska.

Meriterande
Det är meriterande om du har truckkort A och B.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få möta just dig på intervju!

Sökord: Truckkort, Terminalarbetare, LAgermedarbetare, Truck, Lager

Sökord: Truckkort, Terminalarbetare, LAgermedarbetare, Truck, Lager
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com