IT- och informationssäkerhetsansvarig sökes till sparbanker

IT- och informationssäkerhetsansvarig sökes till sparbanker

Tidaholms Sparbank, Åse Viste Sparbank och Sparbanken Lidköping tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av deras fundament. De är marknadsledande inom respektive område med en tydlig målsättning att fortsätta överträffa sina kunders förväntningar på dem som finansiell parter.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som IT- och informationssäkerhetsansvarig verkar du för ett gott samarbete mellan sparbankerna genom att försöka likställa processer inom IT- och informationssäkerhet utifrån best practice.

Genom ditt arbete stärker du sparbankens beställarkompetens inom IT- och informationssäkerhet, där du även engagerar dig i Sparbankernas Riksförbund avseende för IT-frågor.

Du ansvarar för sparbankernas uppföljning av utkontrakterad verksamhet inom IT och säkerställer bankernas regelefterlevnad gällande hantering av IKT- och säkerhetsrisker. Exempel på arbetsuppgifter är upprättande av styrdokument, framtagande av riskanalyser och implementering av åtgärder och förändringar inom området. Vidare ansvarar du för bankernas regelbundna rapportering internt och externt, samt stödjer bankerna i frågor såsom service och installation av IT- och telefonutrustning samt datakommunikation tillsammans med övrigt förekommande arbetsuppgifter inom området.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT och/eller informationssäkerhet. Du har mycket goda skriftliga och kommunikativa kunskaper i svenska och engelska. Har du även bankerfarenhet sedan innan och andra relevanta regulatoriska kunskaper är det meriterande.

Som person verkar du för en sund riskhantering genom högt engagemang, självständighet och prestigelöshet. Du är positiv och lösningsfokuserad med en hög pedagogisk förmåga där du kan översätta tekniska termer och förklara fenomen inom området till dina medarbetare. I rollen är du drivande där du trivs med att ta egna initiativ likväl som du har en god samarbetsförmåga.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se