Försäkrings- och Private Bankingrådgivare

Försäkrings- och Private Bankingrådgivare

Sparbanken Lidköping är en lokal bank med 65 medarbetare vars överskott återinvesteras i lokalsamhället via ekonomiskt stöd till olika projekt genom vår ägare, Sparbanksstiftelsen Lidköping.

Vi vill ge våra kunder den allra bästa hjälpen med att ta kloka och hållbara beslut om sin ekonomi. Vi erbjuder en personlig och engagerad bank som tillhandahåller moderna, konkurrenskraftiga tjänster. I vårt erbjudande har vi ett stort fokus på tillgänglighet mot kund kombinerat med senaste digitala tjänsterna – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov.

Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

Nu söker vi en engagerad Försäkringsspecialist som i kombination med rådgivning för Private Banking-kunder ger högkvalitativ service till våra privat- och företagskunder. Genom ett initiativrikt och teamorienterat arbete erbjuds du en intressant och utvecklande roll i en inspirerande miljö där varje kundmöte är unikt. Vi tror att detta kan vara du! 

Läs mer om oss på www.sparbankenlidkoping.se


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Försäkrings- och Private Bankingrådgivare ingår du i ett team som arbetar affärsmässigt och proaktivt med tjänster, erbjudanden och produktlösningar baserat på kundens behov. Utifrån ett helhetsperspektiv kommer du att genomföra bokade kundmöten med rådgivning kring tjänstepension samt trygghetsförsäkringar mot både privat- och företagskunder. I samverkan med specialister och samarbetspartners utvecklar du kundens hela affär på bästa sätt, där du även ansvarar för att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad. Vidare håller du dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidtar eventuella aktiviteter därefter. Rollen innebär även att man representerar banken i externa sammanhang såsom kundträffar och event.


Din profil
Vi tror att tidigare erfarenhet av arbete inom bank och/eller försäkring är starkt meriterande för att lyckas i rollen. Utbildningsmässigt så är en högskoleutbildning inom ekonomi/juridik meriterande, men inget krav om man besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har Swedsec rådgivarlicens ihop med försäkringsdistributionsrätt LIV Privat/Företag, SAK Privat/Företag samt Försäkringsdistributionsrätt Specialist-Livdiplom. Har du inte erhållit dessa licenser tidigare så kommer du att utbildas inom området då licenserna utgör ett krav för tjänsten. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska samt besitter goda datorkunskaper.

Som person är du social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du är nyfiken och initiativtagande i ditt sätt att vara, gillar att arbeta tillsammans med kollegor mot gemensamma mål samt är duktig på att läsa av kundens behov. Vidare delar du bankens värdegrund om att vara en verksamhet som präglas av laganda, engagemang och enkelhet.


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. För den här tjänsten värdesätter vi en lokal förankring. 


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2800 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sparbankenlidkoping.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se