Produktionstekniker / Förbättringskoordinator

Produktionstekniker / Förbättringskoordinator

Om tjänsten som Produktionstekniker/Förbättringskoordinator
Välkommen till en vardag där du säkerställer att tekniska förutsättningar enligt funktionsansvaret finns på plats och uppdateras så produktionen kan utföra sitt uppdrag . Här väntar dagar fyllda med förändring- och förbättringsarbete där utveckling, optimering och problemanalyser av befintliga produktionsprocesser är en naturlig del av din vardag. Du kommer att medverka i projekt vid framtagning av nya utrustningar, metoder och processer. Organisationen präglas av en stark förbättringsanda och effektiviseringar av arbetssätt, utrustningar och processer delas mellan samtliga enheter inom koncernen. Detta arbete görs inom ramen för verksamhetens beslutade strategi och med kundfokus som högsta prioritet.

Produktionsuppföljningar, medverkande vid planering och uppföljning av underhållsåtgärder och skyddsfrågor, avvikelser och CE-märkning är även dessa vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer också ansvara för att utbilda personal i nya arbetssätt och nya tekniska lösningar, när dessa implementeras.

Vi söker dig som...
Du som söker ska ha en högskoleexamen (180 hp) med inriktning produktionsteknik och att systematiskt sätta dig in i problem och kunna se orsak-verkan är ett naturligt sätt du arbetar på. Det krävs även att du har goda kompetenser inom MS Office, där framförallt kunskaper inom Excel prioriteras. Tidigare erfarenheter av att arbeta med LEAN och kunskaper inom skär och slipteknik ser vi som positivt, men det är inget krav.

Då samarbete både mellan avdelningarna såväl som inom koncernen ofta förekommer krävs det även att du är bekväm med att kommunicera på engelska, inom både tal och skrift.

Programmeringskunskaper från tillverkande industri, samt kunskaper i datasystem såsom XA, IKS, Catavolt, Maintmaster, Axxos, RS-Production eller liknande, ser vi som meriterande.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som Produktionstekniker/Förbättringskoordinator på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:
Teknikchef Stefan Barndik, stefan.barndik@snaeurope.com eller HR Manager Nordic Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för Unionen är Tomas Ivner 0510-790 840, Thomas.ivner@snaeurope.com

Sista ansökningsdag är 20-12-07 men tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning till : Herman.henriksson@snaeurope.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg b.la skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA. Den svenska verksamheten sysselsätter ca 320 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Bollnäs, Edsbyn och Lidköping.

Enheten i Lidköping tillverkar bågfilsblad, tigerblad och roterande fil till interna och externa kunder globalt. Fabriken har stort fokus på LEAN, där produktionen är central. Företaget är internationellt och det finns bra möjligheter till utveckling för rätt person, både i rollen och inom företaget.