Mekaniker/Maskinansvarig

Mekaniker/Maskinansvarig

Om tjänsten som Mekaniker/Maskinansvarig
Som Mekaniker/Maskinansvarig kommer du att vara expert på ett avsnitt av maskiner, där du ansvar för driften av tilldelade maskiner och säkerställer att produktionsprocessen kan fortlöpa utan längre stopp. Här väntar dagar fyllda med kontinuerligt underhållsarbete av maskinutrustning och maskinbyggnad samt mekaniskt konstruktions och ritningsuppdateringsarbete på UH avdelningen. Medverkande vid riskanalyser, CE-märkningar och projektarbeten är en naturlig del av din vardag. Du kommer arbeta i nära samarbete med andra avdelningar för att kunna driva ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Ansvar för planering och instruktioner rörande operatörsunderhåll, samt utbildning av operatörer inom operatörsunderhåll är även detta arbetsuppgifter som Mekanikern kommer att utföra.

Vi söker dig som...
Du som söker ska innehava en 3-årig gymnasial utbildning inom Teknikcollege eller liknande praktisk erfarenhet inom tillverkande industri, som vi anser vara likvärdig. För att trivas i rollen krävs även att du har praktisk erfarenhet från tillverkande industrin och behärska Officepaketet. Eftersom du kommer att vara ansvarig för ett avsnitt av maskiner så krävs det även att du är strukturerad i ditt arbetssätt för att kunna planera och utföra arbetsuppgifterna på optimalt sätt.

Du har B-körkort och att du kan kommunicera/skriva på vårt koncernspråk Engelska.

Som Mekaniker/Maskinansvarig arbetar du i ett team med sju personer och din närmaste chef är Underhållschefen. Eftersom projektarbeten är vanligt förekommande ska du ha erkänd samarbetsförmåga och vara informationsvillig.

Erfarenhet att arbeta i projektmodeller samt erfarenhet från underhållssystem t.ex. Maintmaster, är inget krav men ses som meriterande.

Vad SNA Europe erbjuder dig
Som Mekaniker/Maskinansvarig på SNA Europe erbjuds du en spännande och utvecklande roll i en arbetsmiljö där samarbete står i centrum. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget såväl nationellt som internationellt. Friskvård, flexibiliteten i arbetstider och det internationella samarbetet profilerar SNA Europes kontor i Lidköpings centrum på Fiskaregatan 1.

Är du sugen på nästa äventyr och vill utvecklas inom ett internationellt företag? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra från dig. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökanden till tjänsten.

Vill du veta mer om jobbet så kontakta:

Teknikchef Stefan Barndik, Stefan.barndik@snaeruope.com

eller HR Manager Nordic Carina Magnusson, 0510-790 810.

Facklig representant för IF Metall Mikael Wahll 0510-790 868, Mikael.wahll@snaeurope.com

Sista ansökningsdag är 20 11 30 men tveka inte att skicka in Din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Välkommen att skicka in Din ansökan med personligt brev och meritförteckning till :

Herman.henriksson@snaeurope.com
Mer info
Område Lidköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SNA Europe tillverkar ett brett sortiment av handverktyg b.la skiftnycklar, tänger, sågar och filar och är världens största tillverkare av handsågar och sågblad. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, god design, och prisbelönt ergonomi. Företaget har representation i ett 40-tal länder, tillverkning i 6 länder och omsätter ca 3 miljarder kr. SNA Europe ingår i Snap-on Inc som är en ledande global tillverkare och distributör av verktyg och utrustning för mekaniker och tekniker i främst fordonsverkstäder. Snap-on Inc grundades 1920 och omsätter mer än 2 miljarder USD med huvudkontor i Kenosha, Wisconsin, USA. Den svenska verksamheten sysselsätter ca 320 medarbetare fördelade på orterna Enköping, Bollnäs, Edsbyn och Lidköping.

Enheten i Lidköping tillverkar bågfilsblad, tigerblad och roterande fil till interna och externa kunder globalt. Fabriken har stort fokus på LEAN, där produktionen är central. Företaget är internationellt och det finns bra möjligheter till utveckling för rätt person, både i rollen och inom företaget.